Станете наш партньор

Ние ценим всяка препоръка от нашите клиенти и считаме, че гласуваното от Вас доверие следва да въде възнаградено. За да станете наш патньор, моля попълнете Запитването по-долу и ние ще се свържем с Вас, за да Ви предоставим повече информация относно Афилиейтната ни програма. 

Запитване за афилиейтна програма

Често задавани въпроси

  • С Афилиейтната програма на еkantora имате възможност да получите възнаграждение за всеки клиент, на който препоръчате услугите на еkantora. Възнаграждението се определя като процент от стойността на използваните и платени услуги от клиента, на когото сте препоръчали еkantora. Повече информация за условията на Афилиейтната програма на еkantora може да намерите в Общите условия. 

  • Като партньор на еkantora Вие получавате партньорски промо код, който следва да бъде въведен от всички клиенти, които ползват услугата ни по Ваша препоръка. В партньорския Ви профил в сайта на еkantora получавате информация за всички платени услуги от крайни клиени с използване на Вашия партньорски промо код. Натрупаното възнаграждение като партньор се изплаща на месечна база съгласно сключения между нас договор.